Deze nieuwe hoogtechnologische militaire drone is eindelijk beschikbaar voor het publiek…

17/05/2024 | Robin van Alebeek

SAMENVATTING: Iedereen weet dat het leger de beste technologie graag zo lang mogelijk voor zichzelf houdt. Deze kleine helikopter drone is daarop geen uitzondering. Maar nu is het contract afgelopen en kan het bedrijf het verkopen aan wie ze maar willen. En dat zijn wij. De normale mensen die de meest duurzame, geavanceerde en lichte drone op de markt willen.  U kunt nu uw StealthHawk Pro met 50% korting en met gratis levering krijgen.  

Heeft u een hekel aan drones die twintig minuten vliegen en bij de minste aanraking met een boomtak een rotorblad moeten vervangen? Wilt u een drone die zo betrouwbaar is dat hij het stempel van goedkeuring heeft om soldaten in het veld te beschermen? Mist u de dagen dat apparaten op zichzelf stonden en niet afhankelijk waren van onhandige apps en uw steeds leegrakende telefoonbatterij? Dan kunt u gewoon ophouden met lezen en verder gaan naar het gedeelte “hoe komt u eraan”, want extra uitleg is niet nodig.

Je sjouwde met die zware koffer die om de een of andere reden 4 keer groter is dan de drone die erin zit. Het duurde een eeuwigheid voordat die stomme app echt begon te werken. U kreeg hem in de lucht. Hij heeft 20 minuten gevlogen en u denkt dat u op de terugweg tegen een struik bent gebotst, maar zoals de drone eruit ziet zou u denken dat u hem tegen een muur hebt laten crashen.

Dat is wat we noemen een “consumenten” drone. Het goedkope spul dat wordt gemaakt met het idee van “pech gehad. U zou gewoon een nieuwe moeten kopen.”

Maar echt, wat kunnen we er aan doen? Het is niet zo dat we een van die super duurzame, super betrouwbare drones die soldaten op het slagveld gebruiken voor ons eigen persoonlijk gebruik kunnen krijgen. Toch? Nou…

Waar hebben we het over?

Men noemt het de StealthHawk Pro. Een microhelikopter drone van militaire kwaliteit, nauwelijks zo groot als uw hand, die uitsluitend werd geproduceerd voor militair gebruik door grondtroepen en Special Forces die een stil oog in de lucht nodig hadden. Tot nu.

Gemaakt om de omstandigheden op het slagveld te weerstaan, de StealthHawk Pro is een volledig onafhankelijk apparaat. Geen behoefte aan een telefoon of een onnodige app met microtransacties en advertenties. Het is als een van die helikopters met afstandsbediening die u als kind had, behalve dat deze geen speelgoed is. De StealthHawk Pro is een zeer, zeer krachtig instrument.

Top geheime militaire technologie beschikbaar gemaakt voor consumenten gebruik? We moesten gewoon een van deze proberen …

Maar wat maakt de StealthHawk Pro zo speciaal?

Het leger wil over het algemeen niet dat zijn hardware stopt met werken midden in een gevecht. Dat is erg slecht voor de gezondheid. En daarom vragen ze bedrijven om dingen te maken volgens hun strikte specificaties. Wij, het gewone volk, krijgen deze verbazingwekkende stukjes techniek bijna nooit in actie te zien, laat staan dat we ze zelf kunnen gebruiken. Maar nu niet meer.

De StealthHawk Pro is opmerkelijk klein voor een drone, kan de meest ongunstige omstandigheden aan die andere drones letterlijk zouden doen neerstorten en verbranden bij het opstijgen, en doet dit bijna volledig geruisloos. We hebben hem zelfs boven het hoofd van een van onze kantoormedewerkers laten vliegen en hij heeft het niet eens gemerkt.

Nog belangrijker, dit is een militaire drone, wat betekent dat het signaal is gecodeerd, zodat niemand kan hacken in het midden van het en zie uw video’s, en het bereik ver overtreft een van de Bluetooth onzin op de markt.

Het opnoemen van alle functies van dit ongelooflijke stukje technologie zou ons de hele dag kosten, dus hier zijn de hoogtepunten:

Super klein en draagbaar. Weegt minder dan 33 gram!

Zowel dag- als nachtzicht

4K Ultra HD Camera met gecodeerde wifi transmissie met groot bereik

Tot 25 minuten vliegtijd

Ongelooflijk duurzaam. Kan vliegen in lichte regen, bij extreme temperaturen en windsnelheden tot 20 knopen.

Zowel GPS als niet-GPS vision gebaseerde navigatie voor indoor vlucht.

Geen telefoon of app nodig, een volledig autonoom toestel.

Bijna volledig stil

Gecodeerd signaal, zodat niemand anders uw video’s kan hacken

Tot 2km signaal bereik!

Het leger wil alleen het beste van het beste, en de StealthHawk Pro is dat zeker. Als u ermee vliegt, voelt het echt alsof u met een geavanceerd stuk militaire hardware vliegt.

 

Hoeveel kost de StealthHawk Pro?

Oké, dus we kunnen dit mooie stuk militaire hardware kopen. Maar het zal waarschijnlijk een premie kosten die alleen het leger zich kan veroorloven, toch? Fout. De normale prijs van de StealthHawk Pro is slechts 298 €. Maar met de civiele lancering van het product, heeft het bedrijf (dat allang meer dan zijn geld heeft terugverdiend) besloten om met een groot spektakel te komen, en het vrij te geven aan het publiek met een enorme uitverkoop van 50% korting en gratis internationale verzending! U kunt nu uw StealthHawk Pro voor slechts 149 € krijgen.

Als je een fan bent van drones, tech, militaire gadgets of gewoon iets echt betrouwbaars wilt hebben, de StealthHawk Pro is echt een van de meest indrukwekkende gadgets die we dit jaar hebben gezien. Koop hem nu hij nog in de aanbieding is!

Maar geloof ons niet alleen op ons woord! Deze mensen genieten al van het vliegen met de StealthHawk Pro:

“Ik zweer dat dit ding net zo goed van vibranium gemaakt kan zijn. Ik denk dat ik het vier keer heb laten crashen en het blijft werken alsof er niets is gebeurd. Een geweldig stukje techniek.”

“Wanneer heb je voor het laatst een drone gezien met een goede nachtkijker? Dat heb je niet, en mijn vrienden ook niet. Ik heb een aantal geweldige nachtvideo’s gemaakt met deze kleine jongen. Elke cent waard.”

“Ik heb deze specifiek vanwege zijn indoor vluchtmogelijkheden. Ik heb geprobeerd om luchtopnames te maken van de basketbalwedstrijden op school met een gewone drone, maar dat werd al snel een gevaar voor de gezondheid. Geen problemen met deze kleine jongen. En de mensen merken niet eens dat hij er is!”

 

Conclusie: Moet je de StealthHawk Pro aanschaffen?

Heb je net dit deel overgeslagen? Ja. 100%. Het is een opmerkelijk geavanceerd stuk militaire hardware dat elke civiele drone in zijn gewichtsklasse overtreft. En als klap op de vuurpijl is hij nu voor de helft te koop?! Dit is een no brainer deal hier. Koop hem voordat de uitverkoop eindigt!

Voordelen:

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • 4K Ultra HD-camera
  • Super licht gewicht
  • Geen extra apparaten of apps nodig
  • Duurzaam en geschikt voor gebruik binnenshuis
  • Vliegtijd van 25 minuten op één enkele lading

Nadelen:

  • De voorraden zijn zeer beperkt, mogelijk binnenkort op

 

Hoe kom ik aan de StealthHawk Pro?

Nu dat je weet dat het leger niet eeuwig hun top technologie kan behouden, moet je wel popelen om er zelf zo eentje te proberen, dus hier zijn de eenvoudige stappen:

  1. We raden u aan een originele StealthHawk Pro te bestellen van de officiële website hier.
  2. Stuur hem de lucht in en verbaas u over wat u kunt zien, dag of nacht.

PROMOTIE: Nu met 50% korting en met gratis verzending voor een beperkte tijd!

Klik hier om uw StealthHawk Pro met 50% korting te claimen – Gratis wereldwijde verzending voor een beperkte tijd >>>