Denna nya högteknologiska militära drönare är äntligen tillgänglig för allmänheten …

17/05/2024 | Björn Hansen

Sammanfattning: Alla vet att militären gillar att hålla den bästa tekniken för sig själva så länge som möjligt. Denna lilla helikopterdrönare är inget undantag. Men nu är kontraktet slut och företaget kan sälja det till vem de vill. Och det betyder oss. De normala människor som vill ha den mest hållbara, avancerade och lätta drönaren på marknaden.  Du kan nu få Din StealthHawk Pro 50% rabatt och med gratis leverans.
Hatar du drönare som flyger i tjugo minuter och behöver bytas ut av rotorblad från minsta borste med en trädgren? Vill du ha en drönare som är så pålitlig att den har godkännandestämpeln för att skydda soldater på fältet? Saknar du de dagar då enheter var fristående och inte behövde förlita dig på besvärliga appar och ditt ständigt uttömda telefonbatteri? Tja då kan du bara sluta läsa och hoppa över till avsnittet “hur man får det” eftersom eventuella ytterligare förklaringar inte skulle vara nödvändiga.
 
Du släpade runt den tunga resväskan som av någon anledning är 4 gånger större än drönaren inuti. Den dumma appen tog evigheter att börja faktiskt fungera. Du har det i luften. Den flög i typ 20 minuter och du tror att du borstade mot en buske på vägen tillbaka men som drönaren ser ut skulle du tro att du kraschade den i väggen.
 
Det är vad vi kallar en “konsument” drönare. De billiga sakerna som görs med tanken på “tuff tur. Du måste bara köpa en ny.”
 
Men vad kan vi göra åt det? Det är inte så att vi kan få en av de superhållbara, super pålitliga drönare som soldater använder på slagfältet för vårt eget personliga bruk. Höger? Brunn…

 

Vad pratar vi om?

De kallar det StealthHawk Pro. En mikrohelikopterdrönare av militär kvalitet som knappt är lika stor som din hand som producerades uteslutande för militär användning av marktrupper och specialstyrkor som behövde ett tyst öga på himlen. Hittills.
 
StealthHawk Pro är tillverkad för att klara slagfältsförhållanden och är en helt oberoende enhet. Inget behov av en telefon eller någon onödig app med mikrotransaktioner och annonser. Det är som en sån där fjärrstyrd helikopter du hade som barn, förutom att den här inte är en leksak. StealthHawk Pro är ett mycket, mycket kraftfullt verktyg.
 
Topphemlig militär teknik tillgänglig för konsumentbruk? Vi var bara tvungna att prova en sån här…
 
 

Men vad gör StealthHawk Pro så speciellt?

Militären vill i allmänhet inte att dess hårdvara ska sluta fungera mitt i striden. Det är väldigt dåligt för hälsan. Och det är därför de ber företag att göra saker enligt sina strikta specifikationer. Vi, vanligt folk, får nästan aldrig se dessa fantastiska tekniska bitar i aktion, än mindre använda dem själva. Men inte längre.
 
StealthHawk Pro är anmärkningsvärt liten för en drönare, kan uthärda några av de mest ogynnsamma förhållanden som skulle få andra drönare att bokstavligen krascha och brinna vid start, och det gör det nästan helt tyst. Vi hade den faktiskt flygande över en av våra kontorsmedlemmars huvuden och han märkte det inte ens.
 
Ännu viktigare är att detta är en militär drönare, vilket innebär att signalen är krypterad så att ingen kan hacka i mitten av den och se dina videor, och intervallet överträffar långt något av Bluetooth-nonsens på marknaden.
 
Att lista alla funktioner som denna otroliga tekniska skryt skulle ta oss hela dagen, så här är höjdpunkterna:
 
Super liten och bärbar. Väger mindre än 33 gram!
 
Både dag- och mörkerläge
 
4K Ultra HD-kamera med krypterad wifi-sändning med hög räckvidd
 
Upp till 25 minuters flygtid
 
Otroligt hållbar. Kan flyga i lätt regn, i extrema temperaturer och vindar på upp till 20 knop.
 
Både GPS- och icke-GPS-visionbaserad navigering för inomhusflygning.
 
✅ Inget behov av en telefon eller en app, en helt fristående enhet.
 
Nästan helt tyst
 
Krypterad signal så att ingen annan kan hacka sig in i dina videor
 
Upp till 2km signalavstånd!
 
Militären vill bara ha det bästa av det bästa, och StealthHawk Pro är definitivt just det. Att flyga det känns verkligen som om du hanterar den senaste biten av militär hårdvara.
 
 

Hur mycket kostar StealthHawk Pro?

Okej så att vi kan köpa den här fina militära hårdvaran. Men det kommer förmodligen att kosta en premie som bara armén har råd med, eller hur? Orätt. Det vanliga priset på StealthHawk Pro är bara 2.836 kr. Men med den civila lanseringen av produkten bestämde sig företaget (som för länge sedan har tjänat mer än sina pengar tillbaka) för att gå med ett stort stänk och släppa det till allmänheten med en massiv försäljning av 50% rabatt och gratis internationell frakt! Du kan nu få din StealthHawk Pro för bara 1.418 kr.
 
Om du är ett av drönare, teknik, militära prylar eller bara vill ha något faktiskt pålitligt är StealthHawk Pro verkligen en av de mest imponerande prylarna vi har sett i år. Få det medan det fortfarande är till salu!
 
 

Men lita inte bara på vårt ord! Dessa människor njuter redan av att flyga StealthHawk Pro:

“Jag svär att den här saken lika gärna kan vara gjord av vibranium. Jag tror att jag kraschade den fyra gånger och det fortsätter att fungera som om ingenting hände. En fantastisk teknik.”

“När såg du senast en drönare med rätt mörkerseendeläge? Det har du inte, och inte mina vänner heller. Jag har tagit några fantastiska nattvideor med den här lilla killen. Värt vartenda öre.”

“Jag fick den här specifikt på grund av dess inomhusflygkapacitet. Jag försökte ta flygbilder av skolan basketmatcher med en vanlig drönare men det blev en hälsorisk riktigt snabbt. Inga sådana problem med den här lilla killen. Och folk märker inte ens att det finns där!”

 

Slutsats: Ska du få StealthHawk Pro?

Hoppade du precis till den här delen? Ja. 100%. Det är en anmärkningsvärd banbrytande bit av militär hårdvara som utklassar alla civila drönare i sin viktklass. Och till råa på allt är det till salu hälften av?! Det här är en no brainer-affär. Få det innan försäljningen slutar!

Proffsen:

  • Lätt att använda
  • 4K Ultra HD-kamera
  • Super lätt vikt
  • Inget behov av några extra enheter eller appar
  • Hållbar och flygbar inomhus
  • 25 minuters flygtid på en enda laddning

Nackdelar:

  • Leveranserna är mycket begränsade, kan snart ta slut i lager

 

Hur får jag StealthHawk Pro?

Nu när du vet att militären inte kan ta sin förstklassiga teknik för alltid, måste du klia för att prova en av dessa själv, så här är de enkla stegen:

  1. Vi rekommenderar att du beställer en original StealthHawk Pro från den officiella webbplatsen här.
  2. Skicka upp det i luften och bli förvånad över vad du kan se, dag som natt.

KAMPANJ: Nu med 50% rabatt och med gratis frakt under en begränsad tid!

Klicka här för att göra anspråk på din StealthHawk Pro med 50% rabatt – Gratis frakt över hela världen under en begränsad tid >>>